Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Hollywoodská hvězda Sandra Bullock má geny, jaké by jí mohla kdejaká žena závidět. S každým přibývajícím rokem je totiž atraktivnější.

Na festivalu v kalifornském Palm Springs Sandra předvedla, že si díky dokonalé postavě může dovolit i šaty, jaké by se našly spíše v šatníku dvacetileté dívky. Růžová barva není u žen jejího věku příliš obvyklá, ale známá herečka dokázala, že v jejím případě je věk pouhým číslem.

Sandra Bullock v poslední době věnuje své vizáži velkou péči. Brzy totiž bude na červeném koberci trávit spoustu času. Její roli ve sci-fi dramatu Gravitace kritici označují za nejlepší výkon uplynulé sezóny, a herečka tak figuruje v nominacích na nejrůznější filmové ceny. Bookmakeři jsou dokonce přesvědčeni o tom, že si letos půjde pro Oscara, a rozšíří tak svou sbírku o druhý kousek.

Přestože Sandra Bullock patří k nejkrásnějším ženám Hollywoodu a jako herečka si získala uznání, v osobním životě příliš štěstí neprožívá. Před čtyřmi lety se rozvedla a společnost jí dělá jen adoptivní syn Louis.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám