Hlavní obsah
Článek

Ten, kdo zažil topmodelku Naomi Campbell (53) v ráži, ji vnímá jako hysterickou primadonu, která nejde pro facku daleko. Anglická kráska se dokonce kvůli své agresivitě před časem léčila. Terapie nejspíš zabraly, jelikož Naomi už nějaký čas žádný konflikt nevyvolala. Možná se v ní také konečně probouzejí mateřské pudy...

Její vřelé chování na dovolené v Keni k místním dětem by tomu nasvědčovalo. Cesta je ovšem odpočinková jen zčásti. Modelka sem vyrazila také s dobročinnými úmysly. Campbell totiž podniká charitativní výlet po Africe, který naplánovala ještě se svým nedávno zesnulým mentorem a přítelem Nelsonem Mandelou.

Modelka s dětmi hrála fotbal a u břehu si s nimi házela s míčem, poté všichni společně podnikli procházku po pláži. Naomi působila uvolněně a radostně, a tak má možná nejvyšší čas popřemýšlet nad vlastním potomkem.

V Keni modelka oslavila i příchod dalšího roku, když přijala pozvání do luxusního resortu v Malindi od svého bývalého snoubence Flavia Briatoreho (63) a jeho manželky Elisabetty Gregoraci (33).

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám