Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Pavlína sice ve VyVolených skončila na druhém místě bez nároku na výhru, ale s vítězem Vladkem má blízký vtah. Společně se svou partnerkou Mirkou se teď objevily na akci, kde došlo i na intimní kontakt.

Mirka s Pavlínou měly původně ve vile předstírat, že se neznají, ale tento plán nevyšel. Jejich láska totiž byla silnější než předepsaný scénář, a tak se jejich poměr stal veřejným. Dámský pár poté prodělal těžkou zkoušku, protože Pavlína v reality show vydržela podstatně déle než Mirka. A teď se zdá, že si chtějí vzájemné odloučení vynahradit a nehnou se od sebe ani na krok.

Sympatický pár podpořil Vladka v souboji proti komiksovým superhrdinům a Mirka s Pavlínou ukázaly, že vůči němu necítí žádnou nevraživost. O polibky nebyla nouze, ať už holky demonstrovaly svou lásku nebo se mezi ně vklínil Vladko.

V souboji se superhrdiny ovšem vítěz VyVolených pohořel, přestože mu pomáhaly kolegyně z vily. „Šlo o to, že oba týmy měly společně s přítomnými dětmi odpovídat na různé otázky a hrát hry. Každý tým získal pracovní papíry s otázkami a jejich úkolem bylo v co nejkratším čase na tyto otázky odpovědět. Většinu odpovědí soutěžící nalezli přímo v kolejištích modelu železnice,“ řekl pořadatel. Pavlínu, Mirku a Vladka čeká další společný program, 18. ledna chystají setkání s fanoušky v pražském kině Lucerna.

Reklama

Další články

Načítám