Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Monika Absolonová (47) si plnými doušky užívá exotické dovolené v Thajsku. Na své si přijdou i její fanoušci, které Monika potěšila několika momentkami z pláže i od bazénu.

Na jedné z nich zamávala do objektivu fotoaparátu jen v bikinách, na další vystavila na odiv své božské nožky.

Jedna z našich nejvytíženějších zpěvaček už potřebovala odpočinek jako sůl. „Včera jsem byla ráno v moři, sama. A uvědomila jsem si, že jsem v ráji. Naposledy jsem byla v teple v lednu s rodiči, když mi bylo sedmnáct na Kanárských ostrovech. Pak jsem nikdy nikam nejela, protože jsem na to neměla buď peníze, nebo čas a odvahu,“ napsala na sociální síti Absolonová.

Jak je vidno, dovolená po čtyřměsíčním nepřetržitém pracovním maratonu byla přesně to, co zpěvačka nejvíc potřebovala. Zároveň má na prosluněných thajských plážích hodně času na přemýšlení o životě.

„Možná se váš i můj život neodvíjí tak, jak jste si představovali, ale radost můžete najít kdekoliv a kdykoliv. Já jsem musela zaletět až sem, abych si spousty věcí uvědomila. Nečekej v životě, až přestane pršet, ale nauč se tančit v dešti,“ dodala zpěvačka, která stále čeká na toho pravého. Pokud vyjde předpověď její kartářky, měla by muže svého života potkat už na jaře.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám