Hlavní obsah
Článek

Nemusí to být jen známé krásky, aby nadělaly pořádný poprask. O tom se mohli přesvědčit tvůrci nového kalendáře, kteří odjeli na indonéský ostrov Bali rovnou se sedmi půvabnými českými modelkami.

Jak už jsme informovali, fotografie jsou dost provokativní a Super.cz zatím přinesl dvě série snímků, které během deseti dnů na ostrově v Indickém oceánu vznikly. Jejich aktérkami byly přítelkyně Tomáše Topolánka a finalistka České Miss Simona Dvořáková a Petra Faltýnová (46), které předvedly lascivní hrátky přímo na pláži a Petra pak odhalila i své nahé tělo.

Kromě těchto dvou krásek se ovšem na Bali rozjely i další tři blondýnky - česká Miss World Tereza Fajksová (34), další finalistka České Miss Kristýna Svobodová, tvář loňské show Victoria's Secret Gábina Kořínková a brunetky Adéla Vartová a Lenka Olbrichtová.

Když se všech sedm dívek svléklo jen do kalhotek a dohromady pózovaly pro titulní stranu kalendáře na uschlém stromě, nastalo takové srocení místních obyvatel, že musely zasahovat místní pořádkové jednotky, aby sjednaly klid.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám