Hlavní obsah
Článek

Modelka Simona Dvořáková je čím dál žádanější. O přítelkyni syna expremiéra Mirka Topolánka Tomáše se dlouho psalo jen v souvislosti s jejím partnerem. Nyní na sebe upoutává pozornost čím dál více coby modelka. Kráska, která má za sebou úspěchy ze zahraničí, loni v létě působila v tureckém Istanbulu, na sebe upozorňuje i u nás.

Dostala se do finále Miss ČR, kde je horkou adeptkou na vítězství, a ještě předtím stihla nafotit se slavnými kolegyněmi kalendář. Na Bali předvedla před objektivem fotografa Jaroslava Urbana své dokonalé tělíčko v bikinách.

"Jarda Urban mi zavolal a řekl ,Simi, za dva týdny letíme na Bali fotit kalendář, jedeš?' Zajímaly mě pouze tři věci - jaká jede parta, jestli fotky nebudou nahé a jaký je honorář. Všechno bylo podle mých představ," prozradila Dvořáková.

"Byla jsem z celého týmu nejmladší, asi proto jsem schytala fotky, jako bylo například lezení na palmu v oblečení kuřete, které jsem si nakonec užila nejvíce. Někdo by si mohl myslet - 20 dnů na Bali, to je dobrá dovolená. Ale pravdou je, že jsme pracovali od rána do noci každý den, na odpočinek či koupání v moři nebyl čas a podmínky byly někdy velmi náročné. Focení jsem si užila a zároveň to pro mě byla velká zkušenost, za kterou jsem moc vděčná," dodala půvabná Simona.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám