Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Všechno jednou končí, a to platí dokonce i pro některé herce v seriálu, který je označován jako nekonečný. Z Ulice se brzy vytratí postava Kláry Peškové, dcery Vlasty Peška. My jsme získali snímky zaznamenávající tragický konec seriálové Kláry.

Bezvládné tělo, sražený vaz, vytřeštěné oči, mrtvola v černém igelitovém pytli. Pohled je to opravdu příšerný a je na první pohled vidět, že se scenáristé oblíbeného rodinného seriálu nad zmizením této figury vyřádili. Pohled na poslední záběry Kláry v Ulici bere dech, představitelka této postavy Hana Igonda Ševčíková (43) ale prý všechno vnímala jako běžnou hereckou praxi.

„Nebylo to pro mě poprvé, kdy jsem hrála mrtvolu. Snažila jsem se nad tím povznést a přistupovat k této scéně profesionálně," komentuje herečka moment, kdy ji zavřeli do černého igelitového pytle.

Dlužno dodat, že Klára v seriálu stále ještě působí a podle tvůrců se prý ještě postará o to, že se bude na co dívat. V průběhu posledních týdnů a dnů totiž svým jednáním výrazně vstoupí do života dalších postav.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám