Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka Michaela Ochotská (39) a tenista Lukáš Rosol jsou zřejmě v očekávání prvního společného potomka. Sexy moderátorka to oznámila svým přátelům na sociální síti poté, co si v bulvárním deníku přečetla, že je neplodná, protože je příliš hubená, a nemůže tak dát tenistovi vytouženého potomka.

"No jelikož mám už týden ranní nevolnosti, tak nevím teda...," napsala v narážce na článek. Je tedy víc než pravděpodobné, že sexy moderátorka září štěstím a dočkala se.

S Rosolem už plánují i veselku. V létě příštího roku by už měla být Míša paní Rosolovou. Plánování svatby jí zabírá veškerý volný čas, v zahraničí listuje všemi možnými svatebními katalogy, vybírá místo. Zatím to vypadá, že se budou brát na zámku Mcely, což je jedno z nejdražších svatebních míst u nás. Tam se ale Rosol bude muset pořádně prohnout. Veselka tam vyjde pro sto lidí i na milión a půl.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám