Hlavní obsah
Článek

Herečka Demi Moore (61) se po krachu manželství s Ashtonem Kutcherem, který byl o ‚pouhých‘ šestnáct let mladší než ona, nepoučila. Opět vlétla do náruče dalšímu zajíčkovi, který je tentokrát dokonce téměř o polovinu mladší! Zahraniční média už navíc vypátrala, kdo je onen tajemný muž ‚z hudebního průmyslu‘. Jedná se o teprve sedmadvacetiletého bubeníka Seana Fridaye ze skupiny Dead Sara.

Demi nehledí na to, že Sean by mohl být jejím synem, a naplno si užívá jeho pozornosti a nenechavých rukou, které zkoumají její tělo klidně i veřejně na pláži. Čerstvě zamilovaná dvojice právě toká na novoroční dovolené v Mexiku, kam odjeli i s hereččinou nejstarší dcerou Rumer a jejím ex Jaysonem Blairem, s nímž to nejspíš dala znovu dohromady.

Rumer a Demi znají nového hereččina nápadníka několik měsíců. Minimálně od loňského května, kdy se společně zašly podívat na koncert jeho kapely v Los Angeles. Sean momentálně žije v Kalifornii v Malibu a viditelně si libuje v tetování. Kromě podobizen modelky Twiggy a postavy z komiksu X-Men má ještě například okřídleného kosmonauta na hrudi.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám