Hlavní obsah
Článek

Iveta Bartošová je čtyřdenní návštěvou Itálie u svého milence Domenica Martucciho naprosto unešená. "Jeho rodiče jsou úžasní a skromní lidé. Vůbec se nechovají jako nafoukaní šlechtici. A šetří. Tomu by tady nikdo nevěřil," řekla Super.cz zpěvačka. No, možná zrovna tomu ano.

Za pár dnů prý objeli spoustu majetku, který patří milencově rodině. "Byli jsme v zámcích, palácích, vesnicích a na polích. To všechno je jejich. Připadala jsem si neskutečně. Jako v jiném světě, do kterého bych měla problém se začlenit," míní Iveta. "V těch domech chodila spousta šlechticů, princezen, hraběnek," vyprávěla zpěvačka, která milenci ve všem věří.

"A to jídlo! Takovou zeleninu jsem v životě neochutnala. Natož olivový olej. Domenicova rodina má celé aleje olivovníků a dovážejí ho do světa," pochlubila se. Italské pamlsky si zpěvačka neodepřela. Na své postavě ovšem prý hodlá zapracovat. "Už tak mám postavu zkaženou dost. Věk je vidět. Ale já s tím něco udělám," slíbila. A vypadala při tom docela důvěryhodně. Ne jako při svém pověstném vystoupení na Staroměstském náměstí před čtrnácti dny.

Reklama

Další články

Načítám