Hlavní obsah
Článek

Modelka, misska a moderátorka Ligy mistrů Tereza Chlebovská (33) nafotila v barrandovských ateliérech kolekci neskutečně svůdných fotek. Autorem je americký fotograf Matthew Dols, který mimo jiné učí fotografii na univerzitě v Abu Dhabi a Dubaji. Koncept jeho fotografií ukazuje smyslnost ženy jako takové, současně ale nechává prostor pro fantazii.

„Překvapilo mě, že si mě na focení vyhlédl americký fotograf, ale zároveň mě potěšilo, že o mně někdo ví i ve světě, nejen v Česku. Matthew je skvělý fotograf a na začátku mi řekl, že pokud při focení nebude mluvit, znamená to, že všechno dělám dobře a on nemá jediný důvod do focení zasahovat. Během focení pak bylo v ateliéru tak hrobové ticho, že jsem ho musela poprosit aspoň o podkresovou hudbu,“ okomentovala Tereza vznik svůdných fotografií, které zařadí i do svého modelingového booku.

Spolupráci s Terezou si pochvaloval i fotograf. "Tereza není prvoplánově krásná, její skutečnou krásu neuvidíte na první pohled. Má v sobě daleko víc. Je to velká profesionálka, která je před objektivem jako doma, to přece musí bavit každého fotografa. A i když se odmítala svléknout, na snímcích působí neskonale svůdně," chválil Terezu Matthew Dols, který ji sledoval už od jejího získání korunky a o spolupráci s ní měl od začátku jasno.

Reklama

Další články

Načítám