Hlavní obsah
Článek

Ricky Martin vkročil do nového roku jako svobodný nezadaný muž. Po pěti letech soužití se rozešel s přítelem Carlosem Gonzalezem Abellou, o němž v minulosti hovořil jako o lásce svého života. Nevylučoval ani manželství, do něhož ale chce vstoupit v Portoriku, kde to zákony zatím nedovolují.

„Dvojice, která v srpnu 2008 přivítala na svět dvojčata s pomocí náhradní matky, se rozešla po pěti letech soužití,“ píše časopis Us Magazine.

Rickyho mluvčí neveselou zprávu potvrdil. „Pan Martin a pan Abella se po vzájemné dohodě rozhodli ukončit vztah, ale nadále je bude spojovat přátelství a společně prožitý život,“ dodal zpěvákův mluvčí.

Ještě v březnu 2012 si Martin liboval, jak ho Abella dostal svou inteligencí. „Náš vztah byl jednou z těch věcí, které se prostě staly. Já jsem mu říkal, že není v mém životě zrovna očekávaný a že ho žádám, aby mě nechal jít svou cestou… Myslím, že je velmi sexy. Je velmi chytrý. To mě nesmírně vzrušuje. Opouští dům každý den v obleku a kravatě, a to je také velmi sexy. Jsou to dva naprosto odlišné světy, jeho a můj. Já o jeho světě vím tolik, co on ví o mém, což je na tom fakt dobré,“ svěřil zpěvák v interview pro časopis Advocate.

Ricky vychovával s Carlosem Gonzalezem Abellou vlastní dvojčata Mattea a Valentina. Péče o pětileté chlapce a intenzivní sexuální život s Carlosem prý stačily na to, aby měl skvělou postavu.

„Jsem otcem dvou batolat. A neustálé zvedání je dost velkým posilováním, toto je biceps, toto je triceps. A taky se snažím hodně souložit. To hodně pomáhá,“ tvrdil Ricky před dvěma roky.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám