Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Lenka Termerová (63) se poprvé na veřejnosti ukázala s rukou v sádře. Před čtrnácti dny uklouzla při vycházce se psem na blátě, upadla a zlomila si levou ruku. Bohužel tu stejnou ruku, která ji loni následkem rakoviny prsu na čas ochrnula.

Termerová předloni v létě podstoupila kvůli rakovině prsu chemoterapie, ozařování a také operaci. Byly jí odebrány lymfatické uzliny. Následkem toho ale přestala cítit levou ruku. Situace byla o to horší, že herečka je levák. Naštěstí se hybnost ruky po čase dala do pořádku.

A nyní má potíže s levou rukou znovu. Se sádrou se objevila na Avon pochodu proti rakovině prsu. Stejně jako loni byla podpořit dobrou věc. S dcerou Marthou se vydaly společně s dalšími známými tvářemi ze Staroměstkého náměstí do Žlutých lázní v Praze.

Lenka Termerová si zlomila ruku ve stejný den, kdy si v divadle poranila vazy v koleni její dcera Martha Issová. Ta v nemocnici na Bulovce dostala ortézu. Vypadá to, že je ale její zdravotní stav již v pořádku. Martha při chůzi problémy neměla.

Reklama

Další články

Načítám