Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Herečka Jane Seymour patří k nejdokonalejším exemplářům ženského pokolení. Přestože už pokořila šedesátku, stále má výstavní křivky, o nichž se může jejím vrstevnicím jen zdát.

Je to neuvěřitelné, ale Jane Seymour má v rodném listě opravdu uvedený rok 1951. Během dovolené na Havaji jí to ovšem nikdo nevěřil. Zatímco ženy jejího věku většinou pomýšlí na pokojné stáří, ona může svými sexy fotkami stále zdobit titulní strany časopisů.

Nestárnoucí herečka svou nejslavnější roli sice ztvárnila v seriálu, jehož natáčení skončilo už před patnácti lety, ale díky atraktivnímu vzhledu je o ní stále slyšet. Stačí, aby se prošla po pláži, a její fotky obletí celý svět.

Přestože představitelka doktorky Quinnové patří k přírodním úkazům, v lásce to nikdy neměla příliš jednoduché. Seriálová kráska a čtyřnásobná maminka se poprvé vdala ve svých dvaceti letech, ale pevný svazek se jí nikdy nepodařilo vytvořit. Za sebou má už tři ztroskotaná manželství, která trvala maximálně jedenáct let. Počtvrté se provdala v roce 1993, ale s Jamesem Keachem žije v současné době v odloučení.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám