Hlavní obsah
Článek

Iveta Bartošová (†48) strávila čtyři dny v Itálii u rodiny svého nového milence Doménica Martucciho a byla nadšená. Štěstí jí ale zkazilo hned první vystoupení v Česku, na diskotéce v Jesenici u Prahy. "Sotva jsem začala zpívat první písničku, někdo z publika mi hodil pomeranč přímo do obličeje. Mám velký problém zamaskovat make-upem monokla," svěřila Super.cz.

Iveta po dvacetihodinové cestě autem z italského Gargana zodpovědně dorazila na domluvený kšeft. "Ani jsem se pořádně nevyspala, ale byla jsem tak nabitá energií, že jsem měla dobrý pocit. A vlastně ani ta nečekaná rána mne nevyvedla z rovnováhy," řekla Bartošová, která oproti svému vystoupení na Staroměstském náměstí nejen, že vypadala výborně, ale také nemluvila ani trochu z cesty. Super.cz přinese v nejbližších hodinách video, kde vypráví o svých zážitcích.

"V Itálii jsem se cítila skvěle, lépe než v Čechách. Lidé jsou tam daleko milejší. To, že by mne chtěl někdo poranit při koncertu, se mi stalo poprvé," svěřila. Odradit se ale nenechá a plánuje další vystoupení. A hodlá skončit i s hříchem obžerství.

"V Itálii jsem se hrozně cpala. Miluju mořské plody, ryby a taky italskou zmrzlinu. Neovládla jsem se. Čokoládová se točila po kornoutech," svěřila, když ji Super.cz objevil u zmrzlinovém stánku na pražském Jarově, kam to má z Uhříněvsi co by kamenem dohodil. "Musela jsem naposledy porovnat, jestli je česká zmrzlina stejně dobrá jako italská, než s ní definitivně skončím," smála se.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám