Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když VIP zprávy odvysílaly rozchod missky Jany Doleželové (42) a miliardáře Karla Janečka takřka v přímém přenosu, modelka tvrdila, že poté, co sbalila nevěrnému milenci se slabostí pro mnohoženství kufry, sama ve Špindlerově Mlýně zůstane. Už 31. prosince se ale objevila v Praze.

Na silvestra si spolu s několika dalšími známými tvářemi udělala čas na charitu a nám do redakce přišla tisková zpráva i s fotografiemi. Dorazila na odpolední akci projektu Hvězdný bazar, který provozuje Česká asociace paraplegiků, kde lze zakoupit nějakou zajímavou věc od našich celebrit, např. oblečení, sportovní výbavu slavných sportovců nebo unikátní kousky do domácnosti. Výtěžek je použit na pomoc lidem upoutaným na invalidní vozík po úrazu míchy.

Jana Doleželová se sice nemohla zdržet dlouho, ale zato přinesla opravdu ojedinělé kousky – krásné večerní šaty, ve kterých nás reprezentovala na Miss World, a kostýmek, který měla na promoci. „Na obojí mám moc hezké vzpomínky, tak doufám, že udělají radost i někomu dalšímu,“ nechala se slyšet lékárnice.

„Jsem tu nadšený, takový charitativní obchod je skvělý nápad. To víte, já jsem sportovně založený, takže mě lákají všechny kousky z výbavy našich nejlepších sportovců,“ pěl chválu Zbyněk Merunka. Adriena Sobotová poskytla do prodeje krásný náhrdelník vlastní výroby. „Výroba šperků je můj koníček, tak jsem se rozhodla, že pro tuto akci udělám speciální náhrdelník s křišťálem. Mám velkou radost, že si ho hned někdo koupil!“

Markéta Hrubešová všechny pobavila originálním přístupem – stala se prodavačkou i kupující zároveň. „Zase klasika – pro sebe nic, jen pro dcerku. Krásné bolerko na balet. Takové pěkné jsem nikde neviděla, takže to vzít prostě musím,“ smála se.

O největší rozruch se ale postarala kapela Eddie Stoilow. Sice se nedostavila v plné sestavě, ale zato do prodeje dala skvělé pecky: paličky svého alternujícího bubeníka Petra Čecha a samozřejmě nové CD Sorry!, které vyšlo před Vánocemi.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám