Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Iveta Bartošová (†48) možná ani netuší, v jakém vážném nebezpečí se ocitla! Jak Super.cz již informoval, stala se bohužel obětí podivných snů psychicky nemocného mladíka, který jí vypisuje sáhodlouhé zamilované zprávy. Jenže protože mu nikdy neodpověděla, ctitel se teď pořádně naštval a začal zuřit! „Může to být velmi nebezpečné, na podobného fanouška doplatil třeba i John Lennon, když se jeho vrah rozhodl, že už nikomu jinému nikdy podpis nedá,“ varuje psychiatr Jan Cimický.

Zatímco většina zpráv, které muž omylem ani nezasílá samotné Ivetě, ale na její Antistránky na sociální síti, byla dosud plná sluníček, lásečky a milování (zpěvačce říká láskyplně notičko nebo harfičko a chce se s ní mazlit jako tygřík), když pěnice logicky dlouhodobě nereagovala, změnil se i tón zpráv šílence.

„Iveto, zklamala jsi mě, neumíš ani odepsat, co si o mně myslíš? Že jsem blbeček s jelitem na čele? Na*rala jsi mě. Jaký jsou český holky? Jsou to vych**ný holky, stejně jako ty. Tak se zamysli, protože mě to opravdu s**e,“ zuří třicetiletý Martin kvůli neopětované lásce. Vadí mu, že mu Bartošová nepodá pomocnou ruku a pouští se i do jejího manžela.

„Máš toho svého Pepu, člověka, co tě jenom využije, a ty jsi z něho úplně hotová. Připadá mi tenhle svět těžce zvrácený. Ty máš pana úžasného, který je tak úžasný, že rozum mi nad tím stojí,“ napsal psychopat a pak přidal na obrátkách. „Iveto, já se na tebe fakt zlobím, protože si myslíš, jak jsi skvělá a přitom si vezmeš největšího primitiva pod sluncem a na mě se vy****š!“ hněvá se nemocný muž.

Že nejde o nevinnou věc, potvrzuje i psychiatr. „Jedná se o emoční blud a měl by se brát vážně. Zahrnuje v sobě kladné i negativní reakce. Takový člověk si jakoukoliv činnost toho druhého, i nereagování, vysvětlí po svém. Iveta by to měla vážně řešit, může dojít i k tomu nejhoršímu,“ varuje Jan Cimický.

A také manžel Bartošové to nebere na lehkou váhu. „Děkujeme moc za upozornění. Tohle se nesmí podceňovat,“ řekl Super.cz Josef Rychtář.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám