Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Zatímco se Romana ve vile VyVolených pokoušela vybojovat pět miliónů korun, v Ostravě se připravoval plán, který jí pořádně znepříjemnil návrat do reality. Televizní show plná zábavy a bezstarostného života bohužel netrvá věčně.

Romana se ve VyVolených probojovala až na třetí místo, ale bohatší se domů nevrátila. Žena z lidu s pořádně prořízlou pusou doufala, že se po shledání s rodinou vrátí do zaběhnutých kolejí, ale účast v televizi se jí vymstila. Ostravský sushi bar totiž s jejím návratem nepočítal a její podnikání skončilo neslavně.

„Můj kolega bohužel nedodržel ani jednu dohodu, co jsme spolu měli. Dluží mi peníze a budu se s ním soudit o majetek své firmy. Bohužel teď mám starosti a lítám po právnících. Ale mám rodinu a přátele, kteří mi pomáhají,“ svěřila se Super.cz Romana, která byla ve VyVolených nepřehlédnutelná.

Ani špatná zkušenost ji ovšem nepřipravila o sny a v letošním roce by chtěla začít s podnikáním znovu od začátku. „Plánuji si otevřít novou restauraci a přemýšlela jsem taky o sushi kurzech. Ráda bych se podělila o to, co jsem se za pět let sama naučila od cizinců,“ dodala Romana.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám