Hlavní obsah
Článek

Moderátorka Kateřina Hamrová prožila rok jako na houpačce. Zamilovala se a půl roku žila s o čtyřiadvacet let mladším kolouškem Pavlem Januškou, pod jehož vedením zhubla neuvěřitelných třiatřicet kilo. Pod zápalem milostné vášně se s Pavlem dokonce zasnoubila a nadšeně plánovala svatbu.

Krátce před vánočními svátky však naprosto nečekaně ohlásila rozchod. Hamrová tak do dalšího roku vstoupila nejen nezadaná, ale i s odhodláním začít nový život.

„Začínám opět od začátku, chtěla jsem udělat řez se vším všudy. Nový život, nová domácnost. Nechci žít ve starých vzpomínkách, ale těšit se na nové začátky,“ řekla Super.cz moderátorka, která svého expřítele nadále považuje za jednu z nejdůležitějších osob ve svém životě.

Ač se s Januškou rozešla v přátelském duchu, silvestra s ním už neoslavila. Příchod Nového roku s ní přivítal herec Robert Michalčík, jenž si zahrál v seriálu Vyprávěj, filmu Cyril a Metoděj či v reklamě na jednu známou limonádu.

„K Vánocům jsem rodině nadělila rekonstrukci bytu. Ovšem nezapomínám na sebe a péči o tělo, takže dnes proběhla i soukromá kosmetická péče. Děkuji všem, co mi zkřížili cestu v roce 2013. Užívejte si a nezapomeňte - když nevíte, co v životě chcete, ztratíte spoustu času, který se nevrátí,“ uzavřela Hamrová.

Reklama

Další články

Načítám