Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Vlaďka Erbová přijela podpořit svého přítele Tomáše Řepku (50) na charitativní fotbalové utkání do Lipenců. Žádné sexy šatičky ani hluboký výstřih. Vlaďka se oblékla sportovně. Roztrhané džíny, kecky a černé tričko, pod které si nevzala podprsenku. "Někdy je to docela příjemné," řekla Super.cz Vlaďka, který se pyšní silikonovými čtyřkami.

Super.cz se podařilo vyfotit oblečeného neoblečeného Tomáše Řepku, když vycházel po utkání ze sprchy. Oděn byl jen do dvou ručníků. Vlaďku Erbovou, která na svého partnera čekala s jeho otcem Petrem Vokáčem, to pořádně rozesmálo.

Řepkovým fanouškům, kteří trpělivě čekali na podpis svého idolu se naskytl nevídaný pohled. Řepku ve fotbalovém dresu viděl každý, ale bez trenek? Tento pohled se poštěstil jen pár vyvoleným.

Řepka s Erbovou před čtrnácti dny nafotili pořádně sexy snímky pro kalendář nadace Rakovina věc veřejná. Hned poté se vydali na zaslouženou dovolenou do Dubaje. Řepka měl fotbalovou dovolenou. Již dnes ale zahajuje letní připravu se Spartou. "V létě bych ještě chtěla na dovču s dcerou Vikčou. Bohužel už bez Tomáše," dodala Erbová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám