Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Fotografům a médiím vůbec vstup zakázán. Tak zněl jasný příkaz od pořadatelů silvestrovské oslavy v luxusním komplexu v Popovičkách, který vlastní rodina přítele Elišky Bučkové (34), zlatého synka Jakuba Maliny.

Zkusili jsme se zeptat i jeho maminky, která vše řídí, zda bychom nemohli aspoň na chvilku nakouknout a udělat si pár fotek slavících celebrit. "Rozhodně ne, vše je přísně střežené právě z toho důvodů, aby se na akci nedostala média. Každý si může přivést, koho chce, a chovat se tak, jak se mu chce, a přitom se nemusí bát, aby se jeho fotka nedostala do novin," vysvětlila paní Malinová.

Protože na mejdanu zároveň slavil své narozeniny fotograf celebrit Jakub Ludvík, pozvána byla i Gabriela Partyšová (45) a bylo jasné, že chybět nebude ani Eliška Bučková, počkali jsme si tedy, zda se fotkami z přísně střežené oslavy někdo z nich nepochlubí.

A jak můžete vidět ve fotogalerii, našli jsme hned dvě série fotek - od Elišky i od Gábiny. A proč by se taky holky nepochlubily. Oběma jim to na snímcích moc sluší a je vidět, že se poslední den v roce opravdu dobře bavily.

Reklama

Další články

Načítám