Hlavní obsah
Článek

Kdo by čekal, že Kamil Střihavka (59) je rocker tělem a duší a silvestr slaví nezřízeným popíjením, plete se. Kamil poslední den roku trávil s rodinou, s kamarády si zahrál fotbal, dal si dvě piva a spořádaně si užíval s manželkou a dcerami, se kterými hrál společenské hry.

A jak je na tom s novoročním předsevzetím? „Nejsem ten typ. V mém případě to nemá žádnou váhu. Jak je o nás kumštýřích známo, jakákoliv pravidla a omezení se nám příčí. Nicméně asi si tam potají něco pošlu a pak budu sledovat, nakolik jsem roztěkaný, anebo ne,“ řekl Střihavka.

Kamil také prozradil, jaký dostal nejkrásnější vánoční dárek. Od kamaráda Pavla Plecha dostal akustickou kytaru vyrobenou speciálně na zakázku právě pro něj a poprvé ji pořádně předvede na svém blížícím se akustickém turné.

„Vtipně mi řekl: 'Když ty Ježíšku pořád nosíš dárečky, tak já pro tebe jeden taky mám.' A krásně to načasoval,“ pochvaluje si novou kytaru.

Výroba nástroje, na kterém je dokonce i umělcovo jméno, trvala téměř rok a byl tvořen až v Americe. Její hodnota se vyšplhala na desítky tisíc korun, a tak se řadí mezi nejdražší dar, který kdy Střihavka dostal. „Je to moje nová hračka,“ neskrývá radost Kamil s tím, že ho po kytaře potěšily nejvíce knihy, které dostal od svých děvčat.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám