Hlavní obsah
Článek

Pepa Vojtek (58) se svojí manželkou Jovankou vyrazili i se synkem Adámkem na první procházku v tomto roce. A byli v kompletní sestavě i s francouzským buldočkem Edou a anglickým buldokem Wildou.

„Sice nebyl sníh, takže nebylo co řešit a sáně bychom museli nechat doma, ale stejně by neměly

tentokrát naději na úspěch, i kdyby ho byly dva metry. Adámek totiž dostal pod stromeček dvě motorky, tříkolku a čtyřkolku a s chutí přesedlal na mnohem atraktivnější vozidla, i když jen postrkovací nebo šlapací. Dneska si vybral jednu z motorek, ovšem nezanedbává ani ostatní dopravní prostředky a pilně na nich trénuje," prozradil Vojtek.

"Docela mu závidím, protože má bohatší vozový park, než mám já,“ dodal se smíchem Vojtek. A jak rodina oslavila silvestr? „My tenhle rádoby svátek neuznáváme a nemáme v oblibě. Není to pro nás důvod k nezřízenému popíjení. Naopak. Je to příležitost k opětnému rodinnému setkání. Odpálili jsme pár světlic, přiťukli si, popřáli si... V příštím roce budeme mít oba práce více než dost a těšíme se, že si uděláme i kratší společnou dovolenou jen ve dvou, abychom utužili už tak skvělý manželský vztah,“ uzavřela Jovanka Vojtková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám