Hlavní obsah
Článek

To se tedy moc nepovedlo! Karel Šíp (78) si z důvodu obveselení publika při natáčení silvestrovského speciálu pořadu Všechnopárty nechal obarvit šediny, které k němu jako k ctihodnému nestorovi české zábavy sedí. Zato s černou a špatně obarvenou hlavou a knírkem všechny pořádně vylekal. Až nápadně se podobal jednomu z největších masových vrahů historie, vůdci nacistického Německa Adolfu Hitlerovi!

„Nejnovější televizní průzkum ukázal, že je teď velká poptávka po mladých, pohledných moderátorech. Jsem moc rád, že těmto požadavkům náš pořad vyhovuje,“ uvítal diváky na začátku Všechnopárty Šíp. Obecenstvo se smálo i narážkám na jeho omlazení při rozhovoru s Evou Holubovou.

Jenže právě neuměle zakryté šediny ještě víc podtrhly jeho vrásky, které k věku Karla Šípa neodmyslitelně patří. A protože rád zuřivě gestikuluje a také se naoko mračí, nešlo si nevšimnout jeho podoby s jedním z největších zlounů světové historie.

Moderátora je ale třeba pochválit za to, že pro diváky by udělal cokoliv. Kdo ví, zda se na konci letošního roku nedočkáme v jeho podání třeba humorného striptýzu…

Reklama

Další články

Načítám