Hlavní obsah
Článek

Česká Miss Eliška Bučková (34) se pomalu soustředí na kariéru zpěvačky. Její přítel Vašek Noid Bárta (43) ji plně podporuje. Již modelce napsal tři písničky a trénuje s ní na konkurzy v muzikálech. Ale jen na prknech, na kterých účinkuje on.

Eliška se měla zúčastnit konkurzu na připravovaný muzikálu Janka Ledeck (61)ého Vánoční zázrak, který se bude hrát od 30. listopadu v divadle Broadway. Z konkurzu se ale Eliška na poslední chvíli odhlásila.

"Vašek mi to rozmluvil a já na jeho názor dám. Řekl mi, že není dobré, abych zpívala v konkurenčním divadle," řekla Super.cz Eliška.

Je známo, že mezi ředitelem Hudebního divadla v Karlíně, kde Vašek hraje a vedením divadla Broadway panuje napětí. A Vašek se zřejmě bojí, že by si tak Eliška zavřela dveře v Karlíně.

Eliška už bojovala o roli v připravovaném muzikálu Elán v divadle Kalich. Tam ale neuspěla a vypadla hned v prvním kole. Vašek Noid Bárta i přesto vidí v Elišce velký potenciál. "Zpívá krásně, čistě. Má tenký hlásek, netlačí na pilu, neřve jako ostatní zpěvačky. Jsem z ní nadšený," prozradil Vašek Noid Bárta na 100. výročním představení muzikálu Jesus Christ Superstar, kde  hraje roli Jidáše.

Nyní už začínají Noidovi tříměsíční prázdniny. S Eliškou plánují jet pod stan, rybařit a užívat si jeden druhého. "Jako malá jsem jezdila pod stan často, vůbec s tím nemám problém. Je to fajn. A rybaření jsem také přišla na chuť. Minulý týden jsem chytila svého prvního velkého kapra," pochlubila se modelka.

Reklama

Další články

Načítám