Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Před rokem se těhotná Ornella těšila v rodinném hnízdě v Hostivicích na budoucnost, jakou jí vysnila matka Monika. Velkolepé plány ovšem selhaly ve všech směrech. Ornella se zřekla rodiny a místo hvězdy VIP večírků je z ní mladá žena v domácnosti.

Původně přitom mělo všechno vypadat jinak. Monika sháněla pro svou dceru ženicha z vyšších společenských kruhů, který by celé rodině zajistil bohatství a pozornost. Tah s Pepou Koktou ovšem nevyšel, protože se ukázalo, že je na tom stejně bídně jako Štikovi.

Těhotná Ornella ovšem musela svou roli dohrát, a tak ve 20 letech přivedla na svět syna Quentina. Mateřství ji připravilo nejen o dívčí proporce, ale také o bezstarostné mládí. Štiková totiž toužila po kariéře modelky, ale její sen už patří do kategorie nesplnitelných. Blíže než k módnímu molu teď má k plotně, kde se snaží neúspěšně ohromit nenasytného Pepu, aby netrávil tolik času po hospodách.

Od březnového porodu toho Ornella zvládla opravdu dost. Zatímco z Quentina vyrostl roztomilý puclík, jeho maminka se ze sexy rebelky převtělila do o generaci starší ženy. Na sociální síti se sice několikrát pochlubila fotkami v plavkách, ale ty z konce roku nepatří k jejím nejvydařenějším.

Modelkovských manýr se však Ornella nevzdává a svět občas potěší pečlivě připraveným snímkem pořízeným samospouští. Pokud ovšem za objektivem stojí někdo jiný, výsledek je podstatně méně lichotivý. Ornella sice úspěšně shodila poporodní kila, ale při pohledu na její kulaťoučké rodiče je zřejmé, že genetická výbava představuje v jejím případě těžké břímě. Na letošní proměny Ornelly se podívejte v galerii.

Reklama

Další články

Načítám