Hlavní obsah
Článek

Celebrity se na sebe snaží strhnout pozornost za každou cenu, ale málokomu se podaří zazářit tak jako Julči, která se stala maskotem pražské hromadné dopravy. Její cesta metrem se stala internetovou senzací a zhlédlo ji přes 850 tisíc diváků.

Paní Julie Klímová se jednoho dne posílila alkoholem a rozhodla se, že si to z plných plic vyříká se všemi, kdo se jí připletou do cesty. Novinářka na volné noze s vizáží bezdomovkyně se tak v přeplněném metru předvedla jako nebezpečný agresor a se slovníkem dlaždiče se pustila do cestujících. K nepříčetnosti ji totiž přivedla skutečnost, že sedačku zabíralo zavazadlo, které nejspíš nemělo platnou jízdenku.

Nevybíravými způsoby se Julča o svůj názor podělila s cestujícími, a když stačila urazit půlku vagónu, došlo i na pěsti a plivance. Utlačovaný lid se proti ní nakonec vzbouřil a nepřizpůsobivou Julču z metra vykázal, ale tím její příběh neskončil. Agresivní vystoupení bojovnice za práva cestujících se dostalo na internet a z vulgární dámy s ostrými lokty se stala celebrita, která si našla cestu i na večírek Primy, kde se v outfitu z vlastní dílny stala hvězdou večera.

„Jak je možné, že na židli sedí kufr, a ne paní, která je invalidní? Měla jsem bolesti, chtěla jsem sedět, chtěla jsem si prohlédnout košík, protože mě okradli. Já jsem byla uhozena do ksichtu, vyhodili mě z metra, já jsem si nemohla sednout, tam seděl kufr. Ale židle má sloužit lidem, všem lidem, ne kufrům,“ bránila se Julča, díky níž pražské metro už nikdy nebude tím, čím bývalo dřív.

Reklama

Další články

Načítám