Hlavní obsah
Článek

Herec a zpěvák Jiří Korn už řadu let patří mezi vzácnou skupinu dobře oblékaných českých mužů. I v tento sváteční čas ale platí rčení, že každý den není posvícení. Když si v Hudebním divadle v Karlíně slavnostně připíjel, tak víc než anglického gentlemana připomínal v paruce výstředního umělce Andyho Warhola říznutého s vekslákem.

Naštěstí jsme se dovtípili, že se nejednalo o zpěvákův civil, ale kostým z muzikálu Lucie, větší než malé množství lásky, kde hraje šéfa tiskárny. „Je to báječná změna. Hraji úchylného, namyšleného, sebestředného hlupáka. Mojmír Ditrych, majitel tiskárny a nakladatelství Ratio, je ješitný jeliman předvádějící se všem. Tak to jsem já,“ říká bez skrupulí.

Zpěvák oslavy Silvestra nemá příliš v oblibě a nijak zvlášť tento den neprožívá, a tak si připíjel rovnou v divadle. Jeho první dny v roce 2014 budou ale ve znamení odpočinku. „Pokud budu mít štěstí na sníh, užiji si sjíždění kopců v Jeseníku. V půli ledna mám naplánovanou cestu na Tenerife za golfem,“ svěřil se se svými plány. „Silvestr mi je jedno. Ani nijak strašlivě neslavím, ale na Vánoce jsem rád s rodinou,“ uzavřel Korn.

Související témata:
Whisky

Reklama

Další články

Načítám