Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorku Gabrielu Partyšovou (45) jsme roky potkávali na svazích v oblíbeném Špindlerově Mlýně, ovšem od doby, kdy skončil její vztah s manželem Pepou Koktou, s nímž tam jezdila, přesídlila o pár kilometrů jinam.

V Jeseníkách se nemusí tak starat o parádu. Má na sobě dokonce stejný zimní model, který oblékala před dvěma roky ve Špindlu. "Tady se to tak neřeší, lidi se sem nejezdí producírovat na sjezdovku, ale hodně se sem jezdí i do lázní, kde se léčí pohybové ústrojí a dýchací potíže, a které jsou specializované pro rodiny s dětmi," vysvětlila nám Gábina.

"A vlastně je to jedno, protože ani tady sníh není. Lyžuje se jen nahoře na Pradědu. Já si ale s sebou přivezla svoji osobní trenérku, kamarádku z gymplu, která se stará o můj jídelníček a i bez sněhu mě dře z kůže. Běháme a cvičíme na trávě a už jsem zhubla dvě kila, která jsem přibrala o Vánocích," vysvětlila Partyšová, která v Jeseníkách tráví týden, a dokonce tady moderuje i silvestrovskou párty.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám