Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vztah exVyVoleného Thomase Castella se silikonovou a erotickým průmyslem zocelenou Silvií Řehákovou vzbuzoval už od počátku rozpaky. Teď se ukázalo, že obavy byly na místě.

Thomas nejspíš po neúspěšném pokusu o vztah s kolegyní z vily Zdeničkou Souškovou příliš nepřemýšlel a po hlavě se pustil do podivné romance, aby si dokázal, jaký je samec. Poměr se Silvií se ale poněkud vymknul kontrole a bizarní pár teď na sebe kydá špínu ve velkém.

Silvie si nejprve postěžovala, jak je Castello krutý, že ji nechal o Vánocích v slzách, a zahájila proti němu drsnou kampaň. Thomas si to nenechal líbit, a na světlo vynesl informace ze soukromí své pomstychtivé exmilenky. Když o Silvii prohlásil, že používá sex ke kariérnímu postupu a zpochybnil její inteligenci, silikonová blondýna vrátila útok. A dokonce přišla i s žalobou.

Thomas toho má podle ní na svědomí tolik, že se provinil snad proti každému paragrafu trestního zákona. „On je psychopat, co mlátí holky, vyhrožuje jim a ony musí dělat, co chce, aby se dostal k penězům,“ napsala nám Silvie, která byla ještě před pár dny po uši zamilovaná. Thomas podle ní stojí za pojistnými podvody a dokonce jí prý chtěl způsobit vážný úraz, aby vytřískal peníze z pojišťovny. Navíc obchází technické kontroly a po silnících řádí s falešným řidičákem.

„Tomu se musím jen smát,“ reagoval Thomas, který si za Silvii stačil během podezřele krátké doby pořídit náhradnici a už se chlubí novou holkou.

Reklama

Další články

Načítám