Hlavní obsah
Článek

Také v roce 2013 se krásné české modelky, herečky i moderátorky předháněly v tom, která z nich nafotí ty nejvíc sexy snímky, které polahodí oku a podráždí všechny lidské smysly.

Přebornicí v tomto oboru byla slovenská kráska Andrea Verešová (43), jež se nechala zvěčnit hned ve dvou kalendářích. V jednom se na uměleckých aktech vznášela jako smyslná nymfa na vodní hladině, v dalším pak dvojnásobná maminka nechala vyniknout své božské křivky nejen spoře oděná, ale i s minimem make-upu na své tváři.

Pozadu nezůstala ani populární herečka z Ordinace a modelka Barbora Mottlová (37), která provokovala na rajcovních fotkách Filipa Matušinského. Bára nechala prostor pro mužskou fantazii, ale přesto se bylo na co dívat. Na plejádu českých krásek, které letos odhazovaly svršky a odkryly své neodolatelné půvaby, se podívejte do naší fotogalerie.

Velkou porci smyslnosti si pro všechny milovníky atraktivních modelek připravila Diana Kobzanová (42). Prostořeká modelka se nechala nafotit v luxusním spodním prádélku. Pohled na neodolatelný zadeček této rajcovní dračice byl doslova pastvou pro oči!

Zapomenout nesmíme ani na Evu Decastelo (45). Drobná moderátorka se po dvou dětech konečně dostala na svou vysněnou váhu, což se rozhodně muselo oslavit. Nikoliv však tučným jídlem, ale pořádnou porcí dráždivých fotek!

Decastelo se pochlubila postavičkou jako lusk a váhou, kterou měla naposledy v osmnácti letech. Naopak tím nejkrásnějším bříškem na světě, za něž se žádná žena nikdy nestydí, se prezentovala moderátorka Iveta Vítová (40). Někdejší vítězka České Miss se nechala zvěčnit v prádélku s těhotenským bříškem a krátce po porodu zapózovala nahá i s malou Anetkou v náručí.

Kolem fešného modela a Muže roku Slovenska Michala Gajdošecha se jen v prádle obtočila silikonová Hana Mašlíková (41). Dráždivých manželských fotek se dočkal i exVyVolený dýdžej Petr Zvěřina. On sám byl sice oblečený, ale zato s polonahou manželkou Nikolou na klíně.

Reklama

Další články

Načítám