Hlavní obsah
Článek

Rok 2013 byl vůči vyznavačům alkoholu velmi štědrý. A štědří vůči veřejnosti byli i nejrůznější čeští slavní opilci. Na prvním místě se samozřejmě nemohl umístit nikdo jiný než Iveta Bartošová (†48), zdatně jí ale sekundovaly krákorající a pak mastně usínající neVyVolená Věra Patt, Dominika Mesarošová (38), která se pod vlivem alkoholu obnažovala před partou chtivců nebo další soutěžící z reality show Nikol!

O eskapádách Bartošové se napsalo mnohé. V roce 2013 si pod parou udělala výlet do Itálie, a ze svého domu odcházela rozhodně nesuchá, zatímco její amant Zdeněk Macura nesl poslušně bylinný likér, aby měla Ivetka „cucíky“. Kvůli pití dala vzniknout smutnému videu, kde vypadala, že se blíží její konec.

Podobnou ostudu si přivodila Věra Patt, madam, o níž už dnes asi nikdo neví, že kdy soutěžila ve VyVolených, slyšet je o ní jen kvůli častým skandálům a údajným dluhům. Tentokrát na sebe upozornila tak, že se zřídila na jedné oslavě narozenin, krákala tam jak na lesy známé písničky Karla Svobody a pak mastná a přejedená usnula u banketu. No hrůza!

To Nikol ze čtvrtých VyVolených se už nikdy nezbaví nálepky čuněte. Ani se nám nechce popisovat, čím zmokřila podlahu vily, když si dala do trumpety. Ani to ji však neodradilo od dalšího paření.

Dominika Mesarošová se zase na soustředění soutěže mužské krásy rozparádila tak, že ukazovala kalhotky i zadek. Aspoň na to ale byla radost pohledět! Petr Poláček si naopak uřízl ostudu, když coby mamánek nedal včas vědět své rodičce, že se zdrží na večírku, a jeho drahá máti měla strach o jeho život a obvolávala redakce.

K známým pařičům patří i Bolek Polívka. Ten pod vlivem alkoholu v roce 2013 neudělal žádnou ostudu (o žádné tedy nevíme), ale záliba v pití je na něm pořádně vidět.

Reklama

Další články

Načítám