Hlavní obsah
Karen Mchitarjan
Článek

Leoš Mareš (47) nemá respekt před ničím. Sice většinou své drsné fórky myslí ve srandě, často ale překročí pomyslnou mez. Nejinak tomu bylo na Ranní show live v Liberci. Tam totiž pustil před plným kulturním domem své přítelkyni Hance Svobodové (35) jeden z největších hitů slovenského rappera Rytmuse Zlatokopky a veřejně tak dal najevo, co si o ní myslí.

„Prišla si z vyj*banej dediny, väčšinou pochádzaš z chudobnej rodiny, za cielom splniť si svoje vidiny, si vyj*baná zlatokopka. Ide ti len iba o love, od začátku ideš len na hotové, darčeky, kabelky, Luis Vuitton nové, si v*jebaná zlatokopka,“ tohle zpívá Rytmus ve své písničce, kterou věnoval všem slečnám, které místo lásky zajímá stav bankovního účtu jejich partnerů. A jak se zdá, to samé si myslí Leoš Mareš o své mladé přítelkyni.

Mareš se kroutil kolem své milované, a když s reproduktorů znělo slovo zlatokopka, ukazoval na svou partnerku. Ta si ale do role dobře vžila. V jednu chvíli dokonce z Leošových kapes vyloudila několik bankovek a veřejně na sobě své rozhořčení nedala znát. V zákulisí si ale slavného moderátora pěkně podala.

Z jeho reakce je ale zřejmé, kdo je doma pánem. Ten totiž svůj přehmat nepřiznal. Naopak se jí veřejně vysmál do obličeje. Otázkou zůstává, jak dlouho mu tohle bude Svobodová tolerovat. I když sama nedávno přiznala, že si ho rozhodně brát nechce. Pokud to tak dopadne, alespoň jí na Leoše zůstane několik dost drahých památek.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám