Hlavní obsah
Článek

České puberťačky 5Angels pokračují ve svém britském tour, kde předskakují britskému boy bandu Union J, který rychle v popularitě dohání kolegy z One Direction. Holky již mají za sebou 13 velkých show a před nimi je dalších 10. Holky se rychle staly miláčky britského publika, což exkluzivně Super.cz potvrdil jeden z anglických producentů Denis Ingoldsby.

Holky si musejí zvykat jak na velmi tvrdou dřinu v zábavném průmyslu, tak i na velký zájem fanoušků a na jejich reakce. Nejdříve byly holky vyděšené z toho, že když přijíždějí před koncertní halu, čeká tam na ně dav fanoušků s transparenty 5Angels. Okamžitě oblehnou autobus a holky vystupují přímo do jejich náruče.

"Další ječící davy holky potkávají při cestě z autobusu do haly, každý si na ně chce sáhnout, lidi jsou zde šílení," pokračuje Ingoldsby. Popularitu 5Angels a zároveň kariéru holek zde velmi podporuje současné tour s Union J. Tisíce fanoušků poznávají 5Angels přímo při show, a to je pro holky úžasné, vidí, že to, co dělají, dělají správně, že ta dřina se vyplácí.

"Lidé zde holky milují, jsou vždy velmi ochotné, milé, nikdy neodmítnou autogram a žádost o foto, nedávno jsme jim museli vynadat, když jsme je přistihli, jak stojí s fanoušky ve strašné zimě a dešti před halou a vesele komunikují," dodal a pochlubil se, že se o 5Angels psalo v anglickém deníku Daily Mirror. Měly článek hned vedle Rihanny.

A jak dívky zvládají tak mimořádnou zátěž koncertů, když vlastně skoro denně vystupují? "Na toto byly holky velmi dobře připravené z Česka. Mají vrozenou mimořádnou pracovitost a cílevědomost. My jsme pouze doladili detaily ohledně hudby, vizáže. Je velmi důležité, že pro holky vlastně to, co dělají, není žádná práce. Když jsou dny volna, nejraději by pořád zpívaly a koncertovaly. Nechápou, že ty obrovské týmy kolem tour si také musejí někdy odpočinout," smál se Ingoldsby.

Momentálně jsou 5Angels v Manchesteru, kam za nimi na oslavu příchodu Nového roku přijeli rodiče. Holky byly totiž doma jen 3 dny na Vánoce, v Anglii zůstanou skoro do konce ledna. "Čekají je nějaké televize, dojedeme tour. Nyní se přesouváme do Irska. Natočíme nový klip. Máme za sebou Newcastle a Nottingham," upřesnil producent.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám