Hlavní obsah
Článek

Taková to byla rozkošná zrzka, když se objevila ve svém prvním filmu Nevinnost. Všichni říkali, že se v dceři Jitky Asterové (64) zrodila nová Aňa Geislerová (48). Ale Anička Linhartová udělala všem čáru přes rozpočet a začala se svými vlasy hodně experimentovat.

Když jsme ji například na párty v Lucerně potkali s přítelem Tomášem, měla hlavu sytě růžovou. "Ráda experimentuji, ale můžu si to dovolit, jen když zrovna netočím. A příteli růžové vlasy nevadí," řekla Super.cz. Růžová se naštěstí rychle vymyla a Anna přestala vypadat jako mimozemšťanka, což podtrhovala i velmi mrtvolným líčením.

Pak ovšem natáčela videoklip pro kapelu 100°C a místo svých krásných vlasů nás šokovala platinovou hřívou. Nyní už je z ní zase zrzka, ale když se ukázala na večírku u kamaráda Martina Žifčáka, musela se ozdobit aspoň modrozeleným pruhem.

A co na to říkal? "Upřímně? Katastrofa. Není to vůbec můj styl, a pokud někdo chce být extravagantní, tak by se měl ubírat jiným směrem. Tohle mi ani nepřijde jako extravagance. Možná to není správně upravené, ale nelíbí se mi to. Ale co se týče klipu, tam je určitě krásně proveden avantgardní účes," promluvil odborník bez ohledu na to, že ho Anička nejspíš za tato slova neobdaří úsměvem.

Reklama

Další články

Načítám