Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Barbora Kodetová (53) se přišla dalším známým maminkám pochlubit se svými dcerami. Poprvé je vzala do společnosti všechny tři - od nejstarší desetileté Lili po čtyřletou Violetu a ani ne dvouletou Sophii. S děvčaty se vypravila na výstavu obrovských zvětšenin zvířat z doby ledové nazvané Giganti. "Zatím nebyla žádná příležitost, která by se mohla líbit všem třem," vysvětlila Kodetová.

Ta má mladší dcery s houslistou Pavlem Šporclem. Nejstarší je plodem bývalého vztahu. Rozdíl v podobě je mezi děvčaty docela znát. Když ale viděly mamuty, hrozivé šavlozubé tygry, jeskynní lvy nebo obří medvědy, tvářily se všechny stejně. “Holčičky byly jako zkoprnělé, něco takového ještě neviděly, a hned tak asi neuvidí," pochvalovala si velký zážitek svých dcer Bára.

Do Křižíkova pavilónu, kde je sedmnáct pravěkých monster v nadživotní velikosti vystaveno, vyrazily s potomky i herečky Lucie Benešová a Kateřina Kornová. "Dneska jsem tady měla jen dceru Sáru, ale s ostatními dětmi vyrazíme znovu, až se výstava pravěkých zvířat o prázdninách přestěhuje do Melantrichovy ulice. To je přece jen víc v centru Prahy," míní Benešová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám