Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Její sebevědomí občas může působit komicky... Paris Hilton (43) si totiž myslí, že je ve všem, na co sáhne, rovnou profík. A nejen to, v oblasti mixování hudby je dokonce přesvědčena, že patří mezi světovou špičku!

Paris se na letišti v Los Angeles dala do řeči s jedním fotografem a nešetřila samochválou. „Miluju to. Patřím mezi top 5 dj’s na světě,“ dušovala se Hilton a zároveň přiznala, že jí hraní vydělává obrovský balík. V žebříčku časopisu Forbes, který mapoval nejlépe placené diskžokeje, však Paris mezi nejlepšími rozhodně nefiguruje.

Nejlépe si v tomto oboru vede Calvin Harris s 46 milióny dolary ročně (920 miliónů korun), druhým je pak Tiesto s v přepočtu 640 milióny korun, následovaný Davidem Guettou s 600 milióny na třetím a uskupením Swedish House Mafia s 500 milióny korun na čtvrtém místě. Top pětku pak uzavírá Kanaďan Deadmau5, jenž si přijde na 420 miliónů korun ročně. Na sedmou příčku se pak dostal Parisin expřítel Afrojack, po samotné Hilton však ani vidu, ani slechu.

O Paris však je ze strany pořadatelů velkých párty zájem, táhne asi spíš její osobnost, než to, jak hraje. Nabitý program má Paris hlavně v létě a koncem roku. „Na Ibize hraju v létě dost často. Na Nový rok budu ve Vegas v Hyde Bellagio a na Silvestra v jednom z tamních top kasin,“ chlubila se.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám