Hlavní obsah
Článek

Je sice vystudovaný činoherec, ale už třináct let zkouší, co snesou nejen divadelní, ale i muzikálová prkna. Začínal jako mladý Edmond Dantes v muzikálu zesnulého Karla Svobody (†68) Monte Cristo, poté charismatický, nyní pětatřicetiletý Brňák prošel téměř všemi tituly divadla Ta Fantastika, které spoluvlastnila Lucie Bílá (57).

Ta mu také pokřtila jeho první sólové album Amoroso, dokonce mu na křest poskytl prostory její přítel Petr Makovička ve své kavárně Modi. Divili bychom se ale, kdyby na něj aspoň trochu nežárlil. Radim je totiž nejen velmi vysoký, ale je také velký fešák.

Proto nás trochu zaskočilo, když se dostal do nejužšího výběru na titulní roli muzikálu Fantom opery. Bojuje o ni spolu s Marianem Vojtkem (51) a Bohušem Matušem (50) a o obsazení se rozhoduje v Londýně. A pozor, rozhodně nepochybujeme o Radimově zpěvu, spíš by nám přišlo líto, kdyby jeho pohledná tvář byla po celou dobu představení zakryta maskou, což scénář vyžaduje.

Tak jsme zvědaví, jak to všechno dopadne, zda jej 13. září, kdy je naplánována premiéra v pražské GoJa Music Hall, uvidíme. Předprodej už je zahájen a nedočkavci si mohou vstupenky zakoupit již nyní.

Reklama

Další články

Načítám