Hlavní obsah
Článek

Tohle se jen tak nevidí! Srdce všech fanoušků seriálu Přátelé, a že jich není málo, musí při pohledu na ‚staré známé‘ zaplesat. Jennifer Aniston a Courteney Cox alias Rachel s Monicou totiž tráví konec roku spolu v Mexiku koupáním a sluněním. Od začátku natáčení seriálu sice uběhlo již dvacet let, ale představitelky hlavních rolí si mohou gratulovat, vypadají stále báječně! V Mexiku přitom nejsou zdaleka samotné, do letoviska Cabo San Lucas se slétlo rovnou celé hejno celebrit.

Kromě snoubence Jennifer Justina Therouxe přijel rovněž porotce pěveckých soutěží Howard Stern s manželkou a herečkou Beth Ostrosky nebo komik Jimmy Kimmell s ženou Molly McNearney. Dalším slavným manželským párem byla Emily Blunt s Johnem Krasinskim.

Jak se zdá, jediný, kdo na dovolené neměl partnera, byla Courteney Cox, přestože se nedávno vyrojily zvěsti o jejím nadějně vzkvétajícím vztahu s o dvanáct let mladším irským zpěvákem Johnnym McDaidem. Doufejme, že měl jen spoustu pracovních povinností, a proto Courteney nedoprovázel. Nebo že by snad herečka nechtěla Johnnyho zastašit pozvánkou na dovolenou mezi téměř samé manželské páry?

Reklama

Další články

Načítám