Hlavní obsah
Článek

Český šoubyznys zažívá v okurkové sezóně žně. Stará se o ně exVyVolený Thomas Castello a jeho kráska z pornoprůmyslu Silvie Řeháková. Pár se po několikaměsíční známosti rozešel a začala pořádná válka. Přes sociální síť i smsky si začali vyhrožovat a padají ty nejhorší vulgarismy. A zdaleka to nekončí. Máme se zřejmě ještě na co těšit.

Ona o něm tvrdí, že je závislý na pervitinu a píchá si do svalů steroidy. On o ní, že je prostitutka, která s muži spí za peníze. Ve zprávách jeden druhému vyhrožují. Silvie Thomasovi hrozí, že na něj pošle zápasníky MMA, on ji na oplátku děsí zbraní.

Thomas se k celé situaci nyní vyjádřil na sociální síti. "Zaprvé, jestli je tady někdo bezmozek, je to Silvinka. Střední školu by nedodělala bez maminčiných známostí s paní ředitelkou a řidičský průkaz má koupený, takže řídit vůbec neumí a nezná značky. Vyhrožovala mi ona, já jsem jí jen odepsal, ať klidně přijede i se svýma bojovníkama MMa, že mám připravenou devítku, co jiného na to chcete napsat... Zatřetí jsem ji kopl do pr**le já, protože jsem zjistil, že je ku**a a pase i jiné holky, takže nevidím jediný důvod, proč bych měl já páchat sebevraždu. Už mám jinou holku a jsem naprosto v pohodě," napsal na sociální síť Castello a přidal i komunikaci s blondýnou Silvií. Můžete si ji přečíst v naší fotogalerii.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám