Hlavní obsah
Článek

Čtyřiačtyřicetiletá Novozélanďanka není zcela jistě jedinou řidičkou, která se snažila policii přemluvit k mírnějšímu postihu za porušení dopravních předpisů. Je asi jednou z mála, kteří ale zvolí dost bláhovou metodu a vydávají se za jednu z nejslavnějších osobností planety. Dotyčná se totiž dlouhé minuty snažila muže zákona přesvědčit, že je vévodkyní Catherine z Cambridge – manželkou britského korunního prince Williama.

K nehodě došlo v jednosměrné ulici v regionu Taranaki napůl cesty mezi Aucklandem a Wellingtonem. Žena vjela do protisměru, přestože v ústí zmíněné ulice byla značka o zákazu vjezdu z důvodu jednosměrného provozu.

„Myslela si, že je Kate Middleton. Tvrdila: ‚Nesmíte se mě dotýkat, protože jsem z královské rodiny!‘“ uvedl konstábl Grant Kennard pro list Taranaki Daily News.

Přestože svůj vůz přetočila na střechu a napasovala do banky, vylezla z něj bez vážných zranění. „Záchranáři ji odvezli na přezkoumání k psychiatrickým odborníkům, zda bude obviněna, tak zatím není jasné,“ dodal konstábl Kennard.

Reklama

Další články

Načítám