Hlavní obsah
Článek

Jako by nestačilo, že kdysi oblíbená herečka Jaroslava Hanušová (64), známá především z pořadů Možná přijde i kouzelník nebo z filmu Slunce, seno a erotika, v říjnu podstoupila amputaci jedné zčernalé nohy. Nyní ji následky nezřízeného života (prý se z ní postupem času stala alkoholička kouřící i sto cigaret denně) připravily i o druhou končetinu!

K druhé amputaci došlo před Vánoci. A to se přitom herečka z následků té první, kterou zapříčinila zanedbaná cukrovka, začala již zotavovat. „Je to strašný, ale Jaruš opravdu přišla i o pravou nohu,“ potvrdil zprávu Jiří Lábus, její velký kamarád.

Dvanáctého prosince přitom Lábus s Čtvrtníčkem uspořádali ve stylu černého humoru dražbu boty z amputované nohy, při které pro herečku vybrali na invalidní vozík sto třicet tisíc korun. A na svátky ji kvůli pošramocené psychice její děti vzaly domů. Doufají, že se jejich matka dostane ze splínů a přes ztrátu obou končetin si zase začne užívat života.

„Nikoho nenapadlo ani ve snu, že by se tragédie mohla opakovat,“ je podle Blesku událostmi posledních týdnů zdrcený její nejbližší kamarád Lábus.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám