Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Bouřlivá kapitola milostného života Paula McCartneyho, kterou zažíval po boku exmanželky Heather Mills, je uzavřená, a proto je o jeho soukromí v poslední době slyšet zcela minimálně. Člen legendárních Beatles se totiž před dvěma lety po čtyřletém vztahu oženil s americkou podnikatelkou Nancy Shevell, s níž si žije spokojeně a poklidně dodnes. I když kdo ví, zda poklidně, jelikož Nancy v jednasedmdesátiletém muzikantovi probouzí mladíka překypujícího elánem, což dokázal během jejich společné dovolené na ostrově St. Barts!

Nancy v listopadu oslavila třiapadesátiny, ale v bikinách vypadá neuvěřitelně mladě. I po padesátce je jako proutek, má perfektně útlý pas a svaly na břiše. Není pochyb, že si na vzhledu nechává záležet, Paulovi se jistě chce stále líbit.

Shevell se přitom s McCartneym zná ještě z doby, kdy žila jeho první manželka Linda. Cestu k sobě ale našli až před šesti lety, když už byl Paul v odloučení s Mills a chystal se jejich mediálně ostře sledovaný rozvod. Ani ten však zpěváka nezlomil a po letech se vrhnul do dalšího manželství. S Nancy má alespoň jistotu, že jí na něm nepřitahuje tučné konto. Sama je totiž úspěšnou podnikatelkou a dědičkou velké spediční firmy s mnohamiliónovým obratem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám