Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Bylo to kamarádství jako hrom, ale nyní si ti dva nemohou přijít na jméno. Řeč je o Sámeru Issovi (38) a jeho bývalé „holce pro všechno“ Nikolajovi. Ten teď tvrdí, že má takové materiály, které kdyby uveřejnil, Sámer se může jít pást. „Zničily by mu kariéru,“ varuje.

Vše se profláklo ve chvíli, kdy Sámer na sociální síti o muži napsal, že o něm roznáší drby. Jaké, to už ale neuveřejnil. Nám se podařilo zjistit, že muž o něm rozšiřuje, že Issa žije se svým manažerem a navíc má prý neustálé problémy s drogami.

Dvojice, která se dokonce oslovovala jako bráchové, se podle Nikolaje rozkmotřila kvůli dluhu. „Zeptal jsem se ho na peníze, které mi dluží. Řekl, že je to moc, že se nenechá vydírat a podobné bláboly. Odstranil si mě na to konto z přátel. U Sámera je velký problém s tím, že on má dojem, že je bůh české scény. Vůbec si neváží lidí kolem sebe. Taky neznám jediného člověka, který by s ním vydržel pracovat delší dobu. Dřív nebo později podělal každého,“ tvrdí muž.

Ten prý patřil do Issova týmu a měl na starosti úplně všechno, včetně focení a natáčení. A dnes cítí, že byl jen zneužíván a aby snad někoho nenapadlo využít jeho potenciál jinde, raději o něm Issa nikde nemluvil a nechválil ho, aby snad o člověka, který vše zařídí a vyřeší, nepřišel.

„Řeknu narovinu, že mám hodně věcí nafocených. Nejsem ale bonzák, který se naštve a okamžitě člověku, kterému včera říkal kamarád, začne dělat problémy. Vím, že by to znamenalo konec v jeho kariéře, ale takový nebudu. Je to jeho život a on na své chování stejně jednou doplatí,“ dodal Nikolaj.

Sámer od doby, co skandál vybublal na povrch, raději nebere telefon. Tentokrát proto vůbec spekulace o své orientaci popřít nemohl.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám