Hlavní obsah
Článek

Chcete se ráno probouzet odpočatí a plní elánu? Vyberte si z naší nabídky kvalitních ložnic a ložnicového nábytku! Máme pro vás sestavy i jednotlivé kusy za ceny, jaké jinde nenajdete, včetně unikátních služeb jako je dovoz vlastní autodopravou až domů nebo montáž přímo u vás. Neváhejte a dopřejte si i vy kvalitní spánek, díky kterému budou vaše dny všední i sváteční plné optimismu a energie!

Usínejte obklopení krásou, luxusem a elegancí!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Dejte své ložnici stylovou tvář díky moderní sestavě nábytku Pikolo! Elegantní design a kvalitní materiál i provedení zaručují vaši dlouhodobou spokojenost a osvěžující spánek. Základem každé ložnice je prostorná manželská postel, kterou v sestavě Pikolo můžete mít ve dvou šířkách, a to 160 nebo 180 centimetrů. Doplňují ji noční stolky, prostorná komoda a velká šatní skříň se spoustou úložného prostoru i praktickým zrcadlem na čelní straně. Dopřejte si i vy vydatný odpočinek v náručí luxusu!

Jak spojit příjemné s užitečným? Kvalitní postelí!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Nejenom komfortní spánek, ale i velkou spoustu úložného prostoru nabízí čalouněná postel Diana, kterou u nás najdete hned ve třech velikostech, a to 140/160/180 x 200 centimetrů. Kvalitní zpracování konstrukce a důmyslný systém zvedání dvoulůžka činí z této manželské postele favorita mezi podobnými produkty. Pohodlné matrace během spánku pečují o vaše zdraví a díky zvýšené ložné ploše se vám bude také mnohem lépe vstávat. Využijte mimořádné nabídky a pořiďte si postel, která šetří místem!

Nechte se hýčkat světlými odstíny ve vaší ložnici!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Nebojte se bílé a nechte rozzářit svoji ložnici nábytkem z ložnicové sestavy Sicilia! Její nadčasový design vdechne život každému interiéru, poctivé zpracování lamina je zárukou dlouhodobé životnosti. Ložnicová sestava Sicilia se skládá z komfortní manželské postele, kterou nabízíme ve dvou šířkách 160 a 180 centimetrů, nočních stolků, velké šatní skříně se zrcadlem a prostorné komody. Usínejte na vlnách pohody, hýčkaní ladnými tvary i kombinací bílé barvy a dekoru dubu sonoma.

Halenky, kalhoty i prádlo – všechno na své místo!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Už nikdy nebudete muset přemýšlet, ve které skříni máte tričko a kam jste na jaře uklidili zimní věci. Díky velké šatní skříni Livorno budou všechny vaše oděvy srovnané na jednom místě a vy vždy najdete, co zrovna potřebujete. Praktické posuvné dveře s lehkým otevíráním nepřekáží v menších pokojích a jejich povrch se snadno udržuje, za nimi se pak ukrývá několik velkých polic i tyč na věšáky. Prostorná šatní skříň Livorno, elegantně vyvedená v lesklé bílé barvě, je ozdobu každé moderní ložnice.

Spěte ve venkovském stylu obklopení přírodou!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Přírodní materiál ničím nenahradíš, to je stará známá věc. Kousek přírody teď můžete mít doma i vy, když si vybavíte ložnici nábytkem ze stylové venkovské sestavy Krein. Voňavé dřevo borovice, kvalitní řemeslné zpracování a rustikální vzhled ložnice vám každý den dopřejí pocit, jako byste usínali na chalupě a kolem vás byl jen les. Součástí sestavy Krein je postel s možností výběru ze tří šířek ložné plochy (140, 160 a 180 cm), šatní skříň, komoda a noční stolky. Užijte si spánek s vůní přírody!

Další články

Načítám