Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Je jim přes čtyřicet let, mají postavu jako lusk a nestydí se ukazovat své božské křivky v plavkách. Řeč je o známých dámách, které se ani v letech, kdy většina žen bojuje s váhovými výkyvy, nestydí odhalit na veřejnosti své ladné křivky.

Jen letos v bikinách vystavilo své božské křivky hned několik nestárnoucích celebrit. Mezi ně patří i padesátnice Yvetta Blanarovičová (60), které by postavu jako lusk mohly závidět i o dvacet let mladší ženy.

Herečka a zpěvačka v jednom provokovala svým dokonalým tělem plážové playboye na řeckém ostrově Kos. Pozadu nezůstala ani Vendula Svobodová (52), která své vnady v bikinách provětrala na dovolené v Maroku.

Jednou z nejkrásnějších postav v českém šoubyznysu se pyšní zpěvačka Heidi Janků (61), jež se svou výstavní postavičkou pochlubila doma u svého bazénu. Zpěvačka má tu výhodu, že má i jako padesátnice postavu téměř stejnou jako před lety.

„Postavu mám pořád stejnou, ale musím se hodně držet, jsem líná a nerada cvičím, takže se spíš omezuju v jídle," prozradila Super.cz zpěvačka.

Naopak v jednodílných plavkách jsme měli možnost vidět moderátorky Štěpánku Duchkovou (51) a Karlu Mráčkovou (40). Obě dvě jsou to zasloužilé maminky, přesto na sebe dbají a postavu by jim mohly závidět i mnohem mladší a bezdětné ženy. Na slavné dámy, které se letos ukázaly v plavkách, se podívejte v naší fotogalerii.

Reklama

Další články

Načítám