Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátor Kamil Bartošek alias Kazma oznámil na sociální síti, že se rozešel s Kateřinou Kristelovou.

"Je těžké přiznat si, že člověk udělal chybu. O to víc, když je nucen učinit tak veřejně. Dnes 27.12.2013 po roce a půl přiznávám, udělal jsem chybu a oficiálně se rozcházím s Kateřinou Kristelovou (44)," napsal na sociální síť moderátor Kamil "Kazma" Bartošek.

"Od této chvíle jsem svobodný a nemám s tímto člověkem dál nic společného. Tohle je mé jediné a poslední vyjádření a tím to pro mě definitivně končí. Nebudu poskytovat žádné informace, rozhovory, ani nahaté fotografie," dodala internetová hvězdička.

A rovnou vyhlásil i konkurs na novou partnerku. "Casting na novou Kazmovu holku se bude konat začátkem ledna v prostorách Slavičínské Sokolovny. Zájemkyně o tento lukrativní post, posílejte pouze své fotografie (bez životopisů a keců, že jezdíš ráda na koni). Námi vybrané dívky obešleme emailem s bližšími informacemi. Pořadatel si vyhrazuje právo se v případě mírného deštíku na všechno vykašlat," uzavřel Kazma.

Jestli je rozchod reálný, či jde o další klasický vtípek Bartoška, ukáže až čas. Možná mu chyběla před koncem roku publicita, a tak se o ni rozhodl postarat. Připravujeme podrobnosti.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám