Hlavní obsah
Článek

S moderátorkou Emmou Smetana (36) jsme se potkali na premiéře filmu Něžné vlny, který byl o první lásce. Proto nás zajímalo, jaká byla ta její. "Bylo to v patnácti. Byla to láska zásadní, trvala dva a půl roku. Můj tehdejší přítel byl Rakušan, můj spolužák ze střední školy," svěřila nám.

I když pak jejím životem prošli i další muži, za toho jediného považuje současného partnera Jordana. "Je to moje jediná láska. Jeho příchodem do mého života se všichni ostatní, kteří kdy byli, dostali do stínu," míní Emma.

Protože je její přítel veliký krasavec, chtěli jsme vědět, zda je pro ni vzhled partnera prioritou. "To je zajímavé. Zrovna včera jsme si o tom povídaly s jeho dvanáctiletou sestrou, která se ptala na totéž. Zda je u kluka důležitější charakter nebo vzhled. Tak vám odpovím stejně jako jí," začala.

"Když jde o potenciálního kamaráda, je klíčová věc samozřejmě charakter. Ale pokud jde o partnera, tak je to i vzhled, protože mně se muž musí líbit. A Jordan je stejně krásný uvnitř jako zvenku," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám