Hlavní obsah
Článek

Dvouletý synátor Báry Basikové (61) Theodor sice ještě rád cumlá dudlík, ale i přes svůj nízký věk už prohání fotbalový míč s takovou vervou a lehkostí, že jeho rodiče už mají jasno. "Bude z něj talentovaný fotbalista. Na stará kolena by nás mohl živit, protože fotbalisté přece jen dokáží vydělat úplně jiné peníze než my v umělecké branži," směje se Basiková. Na úžasné fotbalové výkony malého českého Maradony se podívejte ve fotogalerii.

Malý Theodor se před kopnutím do míče rozbíhal snad z dvaceti metrů a dával takové rány, že by směle mohl konkurovat o generace starším spoluhráčům. A i přes usilovné pobíhání za kulatým nesmyslem ani na chvíli nevyndal dudlík z úst. Byl ve svém živlu a při fotbale se i s cumlem v puse usmíval od ucha k uchu.

Báru s Theem a její kolegyni a kamarádku Magdu Malou (56) jsme zastihli v pražském letenském parku, kam si i s dětmi vyrazily na výlet. "Známe se spoustu let. Magda je fakt hodná a navíc toho umí strašně moc. Mrzí mě, že je v muzikálech vždy odsouzená být něčí alternací. Přitom je nesmírně talentovaná a spolehlivá. Je to záruka. Magda je technicky vybavená zpěvačka s nádhernou barvou hlasu. Dokáže zpívat srdcem, což je velká devíza," chválila před našimi reportéry kolegyni Bára.

Magdu nedávno zneužil jistý producent nejmenovaného muzikálu na svou reklamu. Nalákal na ni novináře a pak nechal rozhlásit, že neuspěla. Přitom už měla dopředu jasně přislíbenu roli. "V naší branži je to něco nepřípustného a neprofesionálního. Nemělo by se to stávat. I já jednou zažila, že jsem se až z novin dočetla, že místo mě bude hrát v Moně Lise hlavní roli Iveta Bartošová," svěřila Super.cz Basiková.

A zatímco při našem vyprávění její synek proháněl balón, téměř dvouletá holčička Magdy Malé Terezka, kterou zpěvačka bez studu pravidelně kojí na veřejnosti, se držela mamčiny sukně. "Nemá ostré lokty, stejně jako já," usmívá se zpěvačka, které při nedávném konkursu na Bídníky producent František Janeček jako jediné zuřivě tleskal. "Svou práci miluju a jsem ráda, že jsem si v branži našla takovou skvělou kamarádku, jako je Bára. Mám ji moc ráda," dodala Malá závěrem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám