Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvák Marian Vojtko tráví vánoční svátky u rodičů v Banské Bystrici. Ale ne sám jako loni. Společnost mu dělá jeho krásná přítelkyně Alice Janečková. A jak nám pěvec prozradil, děvče si rychle získalo náklonnost jeho matky i otce. A to i díky naprosto netradičnímu dárku, který od své vyvolené nalezl Maroš pod stromečkem. Celá rodina jen zírala.

„Byl jsem opravdu štajf a v první chvíli mne obestřely mrákoty, když jsem vybalil Porsche. Nádherné, zářící, které mi budou určitě všichni závidět. Bohužel, nebylo to auto, ale luxusní brýle zmíněné značky. Ale nějak jsme začít museli a tohle je dobrý vstup do dalšího pokračování našeho vztahu,“ prozradil Marian, který si rovněž pochvaloval dárek od rodičů, kterým byl speciální proti protialergenní vysavač.

A na čem si rodinka, která se oblékla na slavnostní večeři do tradičního kroje, pochutnávala? „Maminka opět připravila naše tradiční dobroty, opékance s mákem, zelňačku, z ryb lososa a žraloka a jelení klobásky. Prostě mňamina, jako vždy, ovšem tentokrát s ne příliš příjemným závěrem. Kopa strávených pochutin se v žaludku příliš nespřátelila a půlnoční, na níž jsme svorně vyrazili, jsem trávil částečně v kostele, částečně na přilehlém WC. Prostě byly to svátky se vším všudy,“ dodal se smíchem Vojtko.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám